Nieuws

Schaepman geeft binnenkort water

Er komt binnenkort een watertappunt bij het Schaepman monument langs de Hoofdstraat in Driebergen, gratis drinkwater voor de dorstige passant. Gezien de cultuur historische plek zal het tappunt de naam  “De Barmhartige Samaritaan” gaan dragen.

Het tappunt wordt betaald door de stichtingen Waternatuurlijkuitdekraan en Credo Pugno. Waternatuurlijkuitdekraan  heeft waterproeverijen en fondsenwervingsacties georganiseerd. Credo Pungo  heeft het bedrag aangevuld zodat de Barmhartige Samaritaan zijn werk kan gaan doen. Credo Pungo  beheert en onderhoudt het Schaepman monument.
Vertegenwoordigers van Vitens, de Gemeente en beide stichtingen realiseren het project nog dit jaar en klinken met een duurzaam flesje water op de goede afloop.

Verder informatie:

Gerry van der Hulst
Secretaris Stichting waternatuurlijkuitdekraan
Gerryvanderhulst@yahoo.com
06-18487564

foto is van Anthon Keuchenius

Bas Eijkhout in Driebergen op 7 mei 2014

Onze lijsttrekker voor de Europese verkiezingen op 22 mei 2014 is Bas Eijkhout. Bas sprak in Driebergen. Een levendig debat over zin en onzin van Europa en het grote belang van een groener en eerlijker Europa.

Lees verder

Linda Voortman demonstreerde voor behoud thuiszorg

Voortman: "Als je weet dat 70 tot 80 procent van de mensen die een beroep op thuiszorg doet een laag inkomen heeft, dan kun je zo wel nagaan dat deze bezuiniging gevolgen heeft voor de zorg die mensen zich kunnen veroorloven. Dat vind ik onacceptabel."

Lees verder

Pagina's